Prova online
profile

Benetton BEO1008 921

Tillbaka
Benetton  BEO1008 921 Pris : 790 SEK Låna hem

Detaljer

För dig som älskar pilotformade glasögon så är Benetton BEO1008 921 något att se närmre på. Det här är snygga glasögon för män med en tillbakalutad färgkombination. Detta är faktiskt lite ovanligt just för Benetton glasögon som annars kan ha rätt så intensiva färgkombinationer.

Benetton pilotglasögon bidrar med spänning och känslan av äventyr. De är ett bra val för dig som å ena sidan föredrar neutrala färger som grått men som ändå vill ha något som sticker ut. Formen kommer helt klart att märkas och den är lika klassisk som moderiktig.

Notera att detta är större glasögon men att de är lättviktiga tack vare acetatmaterialet. Näskuddarna kan du justera så att glasögonen sitter bra på dig. Designen är gjord för att vara bekväm även för dig som har glasögonen på under många timmars tid.


  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Benetton
A - Linsbredd 56 mm
B - Linshöjd 46 mm
C - Bågbredd 137 mm
D - Bryggbredd 13 mm
E - Skalmlängd 145 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 790 SEK