Prova online
profile

Benetton BEO1033 949

Tillbaka
Benetton  BEO1033 949 Pris : 790 SEK Låna hem

Detaljer

Det här är Benetton glasögon för män som vill ha en sportig och stilren båge som sitter bekvämt. Benetton BEO1033 949 är gjord för dig som uppskattar mode men som vill ha det tillbakalutade och lugna.

Formen är rektangulär vilket ger en proper känsla. Det blir dock aldrig för stelt tack vare det fina formspråk som Benetton erbjuder med sin sportiga design. Kontrasten mellan framsidan av bågen och skalmar gör sitt för att skapa liv och rörelse men på ett mycket elegant sätt.

Här får du inbyggda näskuddar vilket många tycker är skönt. Det innebär att du aldrig behöver justera dessa. Bågen sitter på samma sätt imorgon som den gjorde igår! Låna hem och prova för att förundras över hur en så lättviktig glasögonbåge kan kännas så stabil och bekväm!


  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Benetton
A - Linsbredd 54 mm
B - Linshöjd 35 mm
C - Bågbredd 138 mm
D - Bryggbredd 17 mm
E - Skalmlängd 140 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 790 SEK