Prova online
profile

Benetton BEO3002 800

Tillbaka
Benetton  BEO3002 800 Pris : 790 SEK Låna hem

Detaljer

Uppdatera din stil med dessa eleganta och bekväma Benetton BEO3002 800-glasögon. Denna mediumstora båge är tillverkad av högkvalitativ metall och har en vit front som ger den ett rent och modernt utseende. Bågen har också silikon näskuddar för extra komfort. Den bekväma "gun metall" skalmar och bryggan gör att dessa glasögon sticker ut från mängden och ger en extra touch av elegans. Perfekt för både arbete och fritid, dessa Benetton BEO3002 800-glasögon kommer säkert att bli din nya favoritaccessoar. Köpet inkluderar även ett fodral och putsduk för enkel och bekväm förvaring och rengöring.

  • Färg på båge:
  • med helram
  • av metall
  • Benetton
A - Linsbredd 50 mm
B - Linshöjd 43 mm
C - Bågbredd 130 mm
D - Bryggbredd 19 mm
E - Skalmlängd 140 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 790 SEK