Prova online
profile

Skechers SE3297 091

Tillbaka
Skechers  SE3297 091 Pris : 750 SEK Låna hem

Detaljer

Skechers SE3297 091 är en glasögonbåge från Skechers som har en unik kombination av delram och nylåntråd. Delramen ger en stilren look samtidigt som nylåntråden tillför styrka och stabilitet till bågen.

Bågarna har också fjäderskalmar som gör dem bekväma att bära. Fjäderskalmar har en liten fjäder som hjälper till att justera sig till din huvudstorlek och form, så att bågarna sitter bekvämt på plats under längre perioder.

Fästet på Skechers SE3297 091 är också utformat för att ge en säker och bekväm passform. Det är viktigt att ha ett säkert fäste på glasögonen för att förhindra att de glider ner på näsan eller faller av öronen.

Sammantaget är Skechers SE3297 091 en stilfull och bekväm glasögonbåge med en unik kombination av delram och nylåntråd samt fjäderskalmar och ett säkert fäste.

  • Färg på båge:
  • med delvisram
  • av metall
  • Skechers
A - Linsbredd 54 mm
B - Linshöjd 36 mm
C - Bågbredd 134 mm
D - Bryggbredd 15 mm
E - Skalmlängd 145 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 750 SEK