Prova online
profile

Polaroid PLD D325 003

Tillbaka
Polaroid PLD D325 003 Pris : 840 SEK Låna hem

Detaljer

PLD D325 003: Klassiska Herrglasögon i Svart Metall
Hitta Din Perfekta Stil

Tidlös Elegans
PLD D325 003 är mer än bara glasögon; de är en statement om din stil. Deras tidlösa design i svart metall är en perfekt kombination av elegans och funktion.

Med dessa herrglasögon kan du vara säker på att du alltid ser professionell och sofistikerad ut.

Lättviktigt Komfort

Glasögon är en del av din vardag, så komfort är viktigt. PLD D325 003 är konstruerade med lätta material för att säkerställa att de inte blir påfrestande, även under långa dagar. De är utrustade med näskuddar som ger dig extra komfort och stabilitet.

Högkvalitativ Konstruktion

Dessa svarta metallglasögon är byggda för att vara tåliga och hålla över tid. Du kan lita på deras kvalitet och prestanda, vilket gör dem till en investering i din framtid.

Varje par är noggrant utformat för att passa din stil.
Hög komfort så att du kan bära dem hela dagen.
Hållbarhet som säkerställer att de kommer att hålla i många år.
Beställ dina egna PLD D325 003 glasögon och upplev tidlös elegans och komfort som är svårslagen. Det är dags att höja din stil och göra ett starkt intryck, vare sig det är på jobbet eller i ditt personliga liv.

  • Färg på båge:
  • med helram
  • av metall
  • Polaroid
A - Linsbredd 54 mm
B - Linshöjd 33 mm
C - Bågbredd 136 mm
D - Bryggbredd 17 mm
E - Skalmlängd 145 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 840 SEK