Prova online
profile

Polaroid PLD 6081/G/CS OY4/C3

Tillbaka
Polaroid PLD 6081/G/CS OY4/C3 Pris : 900 SEK Låna hem

Detaljer

PLD 6081/G/CS OY4/C3 är den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet. Dessa glasögon erbjuder dig ett 2-i-1-alternativ med vanliga ofärgade glas med eller utan styrka och clip-on solskydd.

Den blåa clip-on-designen ger dig ett modernt och trendigt utseende samtidigt som du skyddar dina ögon mot solens skadliga strålar. Med polaroidtekniken får du en klar och skarp syn samtidigt som irriterande reflektioner elimineras.

Dessa solglasögon är inte bara snygga utan också bekväma att bära. De har en fjäderskalm som säkerställer en perfekt passform och gör dem lätta att sätta på och ta av.

För din bekvämlighet ingår även ett fodral och en putsduk. Du kan enkelt förvara dina solglasögon när de inte används och hålla dem rena och i bästa skick.

Oavsett om du behöver glasögon med styrka eller bara vill ha ett par solglasögon för att komplettera din look, så är PLD 6081/G/CS OY4/C3 det perfekta valet. De är mångsidiga, stiliga och ger dina ögon det skydd de förtjänar.

Så varför kompromissa mellan stil och funktionalitet när du kan ha båda? Beställ dina PLD 6081/G/CS OY4/C3 solglasögon idag och njut av den bästa av båda världar.

OBS! Observera att vi inte lånar ut själva Clip-On tillsammans med bågen. Men den kommer att levereras när glasögonen är färdiga.

  • Färg på båge:
  • med helram
  • av metall
  • Polaroid
A - Linsbredd 43 mm
B - Linshöjd 48 mm
C - Bågbredd 133 mm
D - Bryggbredd 17 mm
E - Skalmlängd 145 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 900 SEK