Prova online
profile

Polaroid PLD 6081/G/CS OIT/OZ

Tillbaka
Polaroid PLD 6081/G/CS OIT/OZ Pris : 900 SEK Låna hem

Detaljer

Polaroid PLD 6081/G/CS OIT/OZ - Stil, Funktionalitet och Mångsidighet i Ett

Letar du efter solglasögon som kombinerar den senaste modetrenden med toppmodern teknik? Då är Polaroid PLD 6081/G/CS OIT/OZ svaret på dina önskningar. Denna unisex-modell är skapad för att ge dig både stil och funktion för alla tillfällen.

Egenskaper och Designelement:

Material: Kombinationen av en plastram och metallskalmar ger både hållbarhet och en modern look.
Ramtyp: Helram för ökad stabilitet och stil.
Flexfjädring: Anpassar sig efter ditt ansikte för en bekväm passform hela dagen.
Clip-on: Bruna Polariserande Glas:

Du får inte bara ett, utan två glasalternativ. De bruna polariserande glasen är perfekta för att skydda dina ögon mot skarp sol, och med den praktiska clip-on-designen kan du enkelt byta mellan vanliga glasögon och solglasögon.
Polaroid PLD 6081/G/CS OIT/OZ är ett mångsidigt val för alla dina behov. Oavsett om du är på väg till kontoret eller en solig strand, kommer dessa solglasögon att vara ditt förtroendeaccessoar.

Upplev fördelarna med Polaroid PLD 6081/G/CS OIT/OZ i både stil och funktion!

OBS! Observera att vi inte lånar ut själva Clip-On tillsammans med bågen. Men den kommer att levereras när glasögonen är färdiga.

  • Färg på båge:
  • med helram
  • av metall
  • Polaroid
A - Linsbredd 43 mm
B - Linshöjd 48 mm
C - Bågbredd 133 mm
D - Bryggbredd 17 mm
E - Skalmlängd 145 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 900 SEK