Prova online
profile

Quicksilver EQYEG03052/ABLU

Tillbaka
Quicksilver EQYEG03052/ABLU Pris : 750 SEK Låna hem

Detaljer

Stil möter funktion i dessa fantastiska Quicksilver EQYEG03052/ABLU glasögon. Oavsett om du är ute efter att komplettera din sommaroutfit eller behöver ett par snygga glasögon för ditt dagliga äventyr, är dessa glasögon den perfekta kombinationen av trend och prestanda.
Den moderna och tidlösa designen gör att dessa glasögon kan användas i alla sammanhang. Oavsett om du är på stranden, i stan eller på en utflykt, kommer du att se fantastiskt ut i dessa glasögon.
Den blåa och svarta färgkombinationen ger en touch av elegans och är enkel att matcha med olika klädstilar.
De här glasögonen har en smart spring hinge-teknik, vilket innebär att de anpassar sig för en perfekt passform och extra komfort.
De här glasögonen har en smart spring hinge-teknik, vilket innebär att de anpassar sig för en perfekt passform och extra komfort.

  • Färg på båge:
  • med delvisram
  • av metall
  • Quicksilver
A - Linsbredd 50 mm
B - Linshöjd 33 mm
C - Bågbredd 130 mm
D - Bryggbredd 17 mm
E - Skalmlängd 135 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 750 SEK