Prova online
profile

Anna Sui AS217 257

Tillbaka
Pris : 640 SEK Låna hem

Detaljer

Om du letar efter ett par eleganta och trendiga glasögonbågar, kan du inte gå fel med Anna Sui AS217 257.
Dessa bågar har en delvisram av metall i en vacker rödfärg som passar alla ansiktsformer och hudtoner. De har också en feminin och lekfull design med små blommor på skalmarna och Anna Sui-logotypen på båda sidor. Dessa glasögonbågar är inte bara snygga, utan också bekväma och hållbara. De har justerbara näskuddar och flexibla gångjärn som ger en perfekt passform. Dessutom får du en matchande fodral och putsduk på köpet när du beställer dessa bågar från RenOptik. Skynda dig att beställa dina Anna Sui AS217 257 idag och njut av ett nytt utseende med dessa fantastiska glasögonbågar!

  • Färg på båge:
  • med delvisram
  • av metall
  • Anna Sui
A - Linsbredd 50 mm
B - Linshöjd 34 mm
C - Bågbredd 130 mm
D - Bryggbredd 18 mm
E - Skalmlängd 135 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 640 SEK