Prova online

Bulget BG6188 T02

Tillbaka
Pris : 750 SEK Låna hem

Detaljer

En plastbåge i röda och rosa färger med en klassisk och stilren look. Ramen är i en härlig röd nyans och skalmarna har ett vacker mönster med en rosa insida, som dekorerats med en guldig detalj. Bågen har fjädergångjärn!

Glas
Tillverkade av plast, det mest slagtåliga materialet på marknaden
Glas från ledande europeiska tillverkare

Material & Kvalitet
Plastbåge i acetat.
Microfiber och fodral ingår.

  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Bulget
A - Linsbredd 54 mm
B - Linshöjd 34 mm
C - Bågbredd 138 mm
D - Bryggbredd 17 mm
E - Skalmlängd 145 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från Renoptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 750 SEK