Prova online
profile

Harley Davidson HD0745 090 55

Tillbaka
Pris : 711 SEK Låna hem

Detaljer

Om du älskar Harley Davidson och vill ha en snygg och bekväm glasögonbåge, är HD0745 090 55 det perfekta valet för dig! Den här bågen har en rektangulär form som passar de flesta ansiktsformer, och en härlig blå färg som ger dig en fräsch och modern look. Bågen är tillverkad av plast, vilket gör den lätt och hållbar, och har flexfjädring i skalmarna, vilket ger dig en skön passform. Putsduk och fodral tillkommer på köpet. Beställ din HD0745 090 55 idag och njut av den fantastiska kvaliteten och stilen från Harley Davidson!

  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Harley Davidson
A - Linsbredd 55 mm
B - Linshöjd 32 mm
C - Bågbredd 140 mm
D - Bryggbredd 17 mm
E - Skalmlängd 140 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 711 SEK