Prova online
profile

Replay RY101 V02 53

Tillbaka
Pris : 677 SEK Låna hem

Detaljer

Om du letar efter en båge som är både bekväm och stilren, är RY101 V02 53 ett perfekt val.

Denna båge är tillverkad av högkvalitativ plast som är lätt och hållbar. Den har en klassisk rektangulär form som passar de flesta ansiktsformer och en brun färg som ger ett varmt och naturligt utseende. Bågen har också flexfjärding som gör att den anpassar sig till din huvudstorlek och ger en skön passform. Oavsett om du vill ha ett professionellt eller avslappnat utseende, är denna båge ett mångsidigt alternativ som kan matcha din stil och personlighet.

Dessutom får du ett fodral och en putsduk när du köper denna båge, så att du kan skydda och rengöra den på ett enkelt sätt. Beställ din RY101 V02 53 idag och upplev skillnaden!

  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Replay
A - Linsbredd 53 mm
B - Linshöjd 40 mm
C - Bågbredd 138 mm
D - Bryggbredd 18 mm
E - Skalmlängd 140 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 677 SEK