Prova online
profile

marimekko Kaisa MM1021 805

Tillbaka
Pris : 820 SEK Låna hem

Detaljer

Om du letar efter ett par glasögon som är både stiliga och bekväma, kan du inte gå fel med Kaisa 805.
Dessa glasögonbågar har en rund form som passar de flesta ansiktsformer och en kristallfärg som ger dem en modern och elegant look. De är tillverkade av högkvalitativ acetat/plast som är lätt och hållbar.
Dessutom får du en fodral och putsduk på köpet när du beställer dessa glasögon från RenOptik. Det är ett fantastiskt erbjudande som du inte vill missa! Beställ dina Kaisa 805 glasögon idag och upplev skillnaden!

  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Renoptik Collection
A - Linsbredd 50 mm
B - Linshöjd 43 mm
C - Bågbredd 133 mm
D - Bryggbredd 18 mm
E - Skalmlängd 140 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 820 SEK