profile

Glasögon från Tiger of Sweden

Tiger of Sweden startade sin verksamhet redan 1903 och hette då Tiger of Uddevalla. Det som startade med två män, som på resande fot, sålde skräddarsydda kostymer med klassiska snitt tar idag hela norden med storm. Trots att företaget sedan 80-talet sadlat om och satsar mer på modern nytänkande design så består det klassiska andan.

Fingertoppskänslan för detaljer och klassiska snitt som alltid kännetecknat Tiger of Sweden går igen i deras design av glasögonbågar. Vi är stolta över att kunna erbjuda dessa bågar till våra kunder.

Hos oss kan du köpa Tiger of Sweden på nätet på ett enkelt sätt. Här hittar man både herrbågar och dambågar, större och mindre bågar. Och bågar i både metall och plast. 

Helt enkelt billiga glasögon online utan att på något sätt göra avkall på kvalité och funktion. Hos oss kan du naturligtvis välja att låna hem bågar från oss så att du får prova i lugn och ro. Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig helt nöjda med sina val.

 Glas till dina Tiger of Sweden bågar

Våra glas kommer från ledande tillverkare i Europa. Vi känner oss helt trygga med att vi levererar kvalitétsglas till ett bra pris och med de senaste optiska slipteknikerna.

Till dina Tiger of Sweden bågar går det att få glas för alla typer av synfel och önskemål. Enkelslipade, läsglasögon, för längre avstånd, , bifokala, helt utan styrka, solglasögon med eller utan styrka och med färg och mörkhetsgrad utefter dina önskemål, färgskiftande (fotokromatiska) glas som skiftar till grått eller brunt av UV-strålar. Vi har också terminalglasögon, arbetsglasögon eller speciella närprogressiva glasögon för dig som arbetar mycket vid datorn. Effektiva på 2-3 meters avstånd.

För dig som arbetar mycket vid datorn kan vi nu erbjuda ett speciellt framtaget glas som vi starkt rekommenderar. Neva Max Blue UV specialglas reducerar ögontrötthet och huvudvärk genom att blockera det ljus i skärmarmarna som våra ögon inte riktigt är gjorda för. Läs mer om Neva Max Blue UV här.

Vi har även marknadens bästa pris på progressiva glas. Både standard och glas med fri form som ger det största synfältet. Läs mer om våra progressiva glas här.

Behandlingsalternativ för dina glas

Vi har den bästa behandling av glas på marknaden. Det finns två alternativ att välja bland.

  1. AR Behandling:  Antireflex, UV-skydd, repskydd (hårdhetsbehandling), vattenavvisande.
  2. Extra AR Behandling:  Samma som i alternativ 1 men med extra hårdhetsbehandling som är hela 2,5 gånger hårdare. Antistatisk behandling som gör dina glas lättare att hålla rent samt en behandling som minskat reflektionen på baksidan av glaset.