Prova online
profile

Harley Davidson HD0828 008

Tillbaka
Harley Davidson HD0828 008 Pris : 750 SEK Låna hem

Detaljer

Om du letar efter en elegant och bekväm glasögonbåge, är HD0828 008 ett perfekt val för dig. Den har en rund form som passar de flesta ansiktsformer, och en svart färg som ger ett sofistikerat uttryck. Bågen är gjord av metall, men har silikon näskuddar som ger extra komfort och stabilitet. Dessutom har den flexfjädring som gör att bågen anpassar sig till din huvudstorlek och minskar risken för skador. Som en bonus får du även en putsduk och ett fodral på köpet när du beställer HD0828 008. Skynda dig att beställa din nya glasögonbåge idag och njut av en klarare och skönare syn!

  • Färg på båge:
  • med helram
  • av metall
  • Harley Davidson
A - Linsbredd 50 mm
B - Linshöjd 44 mm
C - Bågbredd 130 mm
D - Bryggbredd 21 mm
E - Skalmlängd 140 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 750 SEK