Prova online
profile

Kubik 1058 C3

Tillbaka
Kubik 1058 C3 Pris : 890 SEK Låna hem

Detaljer

Blå glasögon för henne och honom, det här är Kubik 1058! Kubik glasögon är gjorda för att framhäva din personlighet. Om du älskar blått och ofta klär dig i denna färg eller föredrar accessoarer i blått har du hittat rätt.

Kubik 1058 har en jämn fin färg med några inslag som bryter och ger ett intressant intryck. Det finns en tydlig känsla av balans och lugn i dessa bågar. Notera detaljer som att de justerbara näskuddarna är monterade med samma färginslag som finns på sidorna av den främre ramen.

Samtidigt som detta är eleganta glasögon som inte tar för stor plats så är de personliga och spännande att se på. Dessutom rör det ju sig om lätt vikt då bågen är gjord av acetat. Perfekt för dig som vill ha lätta rektangulära glasögon i blått!


  • Färg på båge:
  • med helram
  • av metall
  • Kubik
A - Linsbredd 53 mm
B - Linshöjd 38 mm
C - Bågbredd 137 mm
D - Bryggbredd 18 mm
E - Skalmlängd 145 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 890 SEK