Prova online
profile

Benetton BEO1008 112

Tillbaka
Benetton  BEO1008 112 Pris : 790 SEK Låna hem

Detaljer

För dig som vill ha glasögon med pilotform som känns moderiktiga och lite annorlunda så kan dessa Benetton glasögon vara helt perfekta. Det här är en båge som kombinerar unik design med fina färgkombinationer.

Benetton BEO1008 112 är formade för att vara lite mer intressanta. Du får fin grön färg på skalmarna vilket bryts av med det fina mönstret i bärnsten på framsidan av bågen. Pilotformen bidrar med känslan av äventyr, perfekt för vardagen som kanske annars hade varit lite trist och grå.

Du kan justera näskuddarna så att du får fin passform och dessutom är detta lättviktiga glasögonbågar som du kan trivas riktigt bra i. Låna hem och prova med risk för att du sedan inte vill ha något annat!


  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Benetton
A - Linsbredd 56 mm
B - Linshöjd 46 mm
C - Bågbredd 137 mm
D - Bryggbredd 13 mm
E - Skalmlängd 145 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 790 SEK