Prova online
profile

Benetton BEO1010 001

Tillbaka
Benetton  BEO1010 001 Pris : 790 SEK Låna hem

Detaljer

Stora glasögon i svart och blått – möt Benetton BEO1010 001! Det här är en mycket populär båge från det italienska modeföretaget. Brytningen mellan framsidan av bågen och skalmarna är smakfull. Den får glasögonbågen att kännas unik och lite roligare att använda till vardags.

Benetton glasögon är kända för att vara lekfulla men här har vi en båge som kan kännas lite mer åt det eleganta hållet. Den passar lika bra för män som för kvinnor som uppskattar färginslaget samt formen som ligger mellan ovalt och runt.

För att få riktigt god passform ska du justera näskuddarna. Sedan finns risken för att du glömmer bort att du har dina Benetton glasögon på eftersom de är så lättviktiga. Du kan lita på att de sitter som de ska hela dagen lång!


  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Benetton
A - Linsbredd 51 mm
B - Linshöjd 43 mm
C - Bågbredd 137 mm
D - Bryggbredd 20 mm
E - Skalmlängd 145 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 790 SEK