Prova online
profile

Benetton BEO1028 950

Tillbaka
Benetton  BEO1028 950 Pris : 790 SEK Låna hem

Detaljer

Om det ska vara färger i olika kombinationer ska det vara Benetton glasögon! Det här är ju det italienska modeföretaget som är känt för att kombinera färger på kreativa sätt. Benetton BEO1028 950 är en glasögonbåge som erbjuder en smakfull design.

Här är färgerna milda och övergångarna likaså. Du kan enkelt matcha dessa glasögon med andra accessoarer. De är fina att se på men tar aldrig överhanden. Så om du känner att färgskalan passar din personlighet och stil så kan du ha funnit rätt glasögonbåge för dig.

Du kan lita på att den är bekväm med näskuddar som du kan justera och lätt vikt. Benetton designar sina glasögonbågar med tanke på att du vill ha dem på länge och ofta!


  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Benetton
A - Linsbredd 49 mm
B - Linshöjd 40 mm
C - Bågbredd 129 mm
D - Bryggbredd 19 mm
E - Skalmlängd 140 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 790 SEK