Prova online
profile

Benetton BEO3001 290

Tillbaka
Benetton  BEO3001 290 Pris : 790 SEK Låna hem

Detaljer

Kombinationen av vinrött och silver i denna glasögonbåge från Benetton är mycket smakfull. Här får du en helram som är tunn omkring glasen. Det ger ett intryck av elegans och klassiskt glasögonmode. Du kan använda Benetton BEO3001 290 till vardags såväl som då det blir fest.

Det är enkelt att matcha dessa Benetton glasögon med kläder och accessoarer tack vare den avskalade designen. Dessutom lär du uppleva stor komfort av den lättviktiga bågen och möjligheten att justera näskuddar för bästa möjliga passform.

Det här är glasögon som kan passa henne lika bra som honom. Men tänk på att kolla upp hur du ser ut i den rektangulära formen om du inte har haft den förr. Du kan använda vårt verktyg online eller låna hem bågen gratis!


  • Färg på båge:
  • med helram
  • av metall
  • Benetton
A - Linsbredd 54 mm
B - Linshöjd 39 mm
C - Bågbredd 137 mm
D - Bryggbredd 16 mm
E - Skalmlängd 140 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 790 SEK