Prova online
profile

Skechers SE3303 010

Tillbaka
Skechers  SE3303 010 Pris : 700 SEK Låna hem

Detaljer

Skechers SE3303 010 - En elegans i sin enkelhet.

Skechers SE3303 010 är en glasögonbåge i metall med plastskalmar som är en perfekt kombination av stil och komfort. Bågarna har en subtil och sofistikerad look som lämpar sig för en mängd olika tillfällen och stilar.

Material: Bågarna är tillverkade av högkvalitativ metall och plast som är lätta och robusta.

Näskuddar: Näskuddarna är tillverkade av silikon, vilket gör att bågarna sitter bekvämt på näsan och förhindrar att de glider ner.

Fäste: Fästet är utformat för att ge en säker och bekväm passform.

Sammantaget är Skechers SE3303 010 en modern och stilfull glasögonbåge som erbjuder en sofistikerad look samtidigt som den garanterar en bekväm och säker passform. Bär dessa bågar med självförtroende och visa upp din eleganta stilvarumärke.

  • Färg på båge:
  • med helram
  • av metall
  • Skechers
A - Linsbredd 54 mm
B - Linshöjd 32 mm
C - Bågbredd 136 mm
D - Bryggbredd 16 mm
E - Skalmlängd 145 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 700 SEK