Prova online
profile

Glasögon ramlös design

Visa    Sortera
Harley Davidson HD0810 032
Glas ingår | Large
Harley Davidson HD0810 032
Кöp 990 Kr
Progressiva Bifokala
T-Charge T1325T 04A
Glas ingår | Large
T-Charge T1325T 04A
Кöp 920 Kr
Progressiva Bifokala
Ducati DA3014
Glas ingår | Large
Ducati  DA3014
Кöp 850 Kr
Progressiva Bifokala
Gant GA4096 010
Glas ingår | Medium
Gant GA4096 010
Кöp 865 Kr
Progressiva Bifokala
Opdo 7489 1
Glas ingår | Large
Opdo 7489 1
Кöp 720 Kr
Progressiva Bifokala
Ventoe VP462 C01
Glas ingår | Medium
Ventoe VP462 C01
Кöp 890 Kr
Progressiva Bifokala
L’art 1302-003
Glas ingår | Medium
L’art 1302-003
Кöp 720 Kr
Progressiva Bifokala
MILBURIES 1210B
Glas ingår | Medium
MILBURIES 1210B
Кöp 720 Kr
Progressiva Bifokala
Diesel DL5043 009 53
Glas ingår | Medium
Diesel DL5043 009 53
Кöp 980 Kr
Progressiva Bifokala

För dig som vill ha lätta glasögon med klassisk design är glasögon utan bågar en möjlighet. Här på RenOptik finner du snygga glasögon utan ramar. Vi gör det enkelt för dig att köpa nya glasögon på nätet med verktyg för att testa online och gratis hemlåning.

I vår butik finner du glasögon utan bågar dam och herr. De är tunna och lätta men samtidigt slitstarka. En perfekt kombination när du vill ha bågar som inte tar för mycket plats men som går att lita på.

Vi har ett välsorterat utbud av komfortabla och trendiga ramlösa bågar i olika former. Du kan välja mellan glasögon utan styrka, enkelslipade, progressiva eller bifokala glasögon med ofärgade, solfärgade eller fotokromatiska glas i din egen styrka.

Vem bör välja glasögon utan bågar?

Det finns flera fina fördelar med glasögon utan bågar. Många upplever att de är enkla att använda i olika situationer. Det kan vara så att du vill ha ett diskret par på jobbet för arbete vid skärm. Eller så kanske du är ute efter praktiska glasögon utan ramar för fritidsliv.

Om du vill ha ett större synfält genom glasen är det här ett bra alternativ. Det kommer ju inte att finnas någon båge som skymmer sikten. Det här är något som gör att du till och med kan tycka att det känns mycket bekvämare att använda glasögonen som är utan ramar. Du blir aldrig störd av bågar som syns för mycket i ditt synfält!

Glasögon som är utan bågar passar mycket bra för dig som inte vill att glasögonen ska synas så mycket. Du kanske inte bryr dig så mycket om mode för glasögon och känner mest att de bör vara så osynliga som bara möjligt.

Om du inte har lust att bena ut vilken form som passar ditt ansikte bäst så tar du ju en väldigt liten risk med den här sorten. Den är så anonym som bara möjligt. Så om du inte vill ha linser men heller inte tycker att glasögon som syns för mycket är fina så ska du se närmre på den här modellen.

Olika typer av glasögon utan bågar för herr och dam

Det finns många olika varianter av glasögon som är utan bågar. Vilka du ska välja beror förstås på hur du kommer att använda dem. Vi har till exempel dator- och terminalglasögon som är snygga såväl som bekväma. För dig som jobbar mer än en timme per dag framför en skärm och som helst vill ha något som inte tar så stor uppmärksamhet är detta ett bra val.

En annan form av glasögon utan bågar är de som du kan använda som skydd mot solens strålar. Det är inte alla som vill ha solbrillor som tar stor plats och som har starka färger på glas och båge. Ta en titt i vår solglasögon utan ramar katalog för att hitta rätt modell för dig.

Testa våra solglasögon med styrka som gör att du slipper ha solglasögonen ovanpå de vanliga glasögonen. Vi har attraktiva solglasögon utan ramar pris och du få alla bågar som finns på vår sidan som solglasögon.

Med slipade solglasögon får du det bästa av två världar, nämligen synkorrektion och solskydd. De färgade glasen skyddar dina ögon mot solens skadliga UV-strålning. Samtidigt reducerar de risken för att du ska drabbas av reflexer och bländning vilket är viktigt inte minst i trafiken.

Fördelar med att köpa glasögon utan bågar

Det finns flera skäl till att välja rektangulära, ovala eller kanske runda glasögon utan bågar. Utöver fördelen att du får nätta glasögon som inte känns tunga och otympliga så har du alltid möjligheten att byta glasen.

Om du om något års tid inser att din styrka har förändrats kan du vända dig till oss för att byta glasen i dina båglösa glasögon. Det är något som påverkar pris på ett positivt sätt. Du kan ju välja bästa möjliga glas så att du fortsatt får ett fint stöd av dina glasögon men du slipper att betala extra för nya bågar.

Priset är ofta mycket fördelaktigt

En väldigt fin fördel men den här typen av glasögonbåge är priset. Oavsett om du hittar ett erbjudande eller inte så är båglösa glasögon ofta billiga. När du dessutom köper på internet hos oss så kan du spara stora pengar på denna modell.

Det finns flera skäl till att glasögonen som inte har bågar blir billigare. Det kan till exempel vara så att de har tunnare glas. Utan en ram som är enligt mode och från ett känt märke så kan det ju också bli ett lägre pris.

Välj dina glasögon med tanke på form

Det ska förstås sägas att även glasögon som inte har någon båge kommer att synas. De är inte lika markanta som bågar med färg i olika material. Ett tips är att välja en form som balanserar din ansiktsform. Om du har ett kantigt ansikte kan runda glasögon vara bra. Om du har ett runt ansikte är den rektangulära formen att rekommendera.

Det här stämmer även då du köper glasögon med osynliga bågar. De har trots allt en form som kommer att interagera med din ansiktsform.

Fördelar med att köpa bågfria glasögon från oss

På RenOptik finner du fina bågfria glasögon. Det är lätt att lägga in en beställning av glasögon utan bågar hos oss. Vi ger dig möjligheten att prova virtuellt på vår sajt och så går det bra att låna hem gratis för att känna hur glasögonen sitter på riktigt. På så vis är det enkelt och tryggt att köpa glasögon på internet från oss.

Vi bygger hela tiden på vårt sortiment med prisvärda glasögon för herr och dam. Du kan dra nytta av ett erbjudande då det dyker upp och då gör vi vårt bästa för att erbjuda bästa möjliga pris för glasögon från olika märken.

Många gånger hittar du glasögon utan bågar Synsam och andra kedjor inte har. Det är väl värt att se igenom vårt sortiment och att låna hem för att prova. När du väl har hittat rätt är det enkelt nog att dela ditt recept med oss så att vi kan ordna med rätt styrka och ytbehandling för dina glasögon.

Vi jobbar med kvalitet och gör det lätt för dig att köpa nya glasögon på nätet. Dessutom finns vi alltid här om du behöver support och har frågor omkring en viss modell, kostnad för glasögonen och mer. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt så att du blir riktigt nöjd med dina glasögon utan bågar!