profile

Femina glasögonbågar kollektion

I Feminas kollektion med damglasögon så kan alla hitta rätt design. Den här kollektionen med billiga glasögon är till för de som kräver lite mer vad gäller kvalitet och mode. Femina dambågar utstrålar självsäkerhet och attityd, och de erbjuder färger och former som är lätta att kombinera med andra accessoarer och outfits. Välj klassiska modeller som fortfarande är moderna eller djärvare design med mer färg.

När det handlar om Femina bågar för kvinnor så är det alltid först och främst kundens komfort som ligger i fokus. Samtidigt så har man lyckats få fram vackra glasögonbågar som känns helt rätt i olika sammanhang och som smälter in på ett fint sätt. Faktum är att man lätt upplever att inga andra glasögon sitter lika bra som den Femina modell som man har valt, och då är det bra att veta att vi kan hjälpa till med att byta glas då det kanske har repats eller behöver uppdateras vad gäller styrka så att glasögonen blir som nya igen.

Om du är nyfiken på damglasögon från Femina så kan du välja ut ett par här hos oss och sedan låna hem det på prov. Hör av dig om du vill veta mer om de progressiva och bifokala glasögon från Femina som vi erbjuder eller om du mest vill ha tips på den modell som kommer att passa din ansiktsform bäst.

Femina glasögonbågar av acetat 

Acetat är en typ av plast som erbjuder stor styrka, flexibilitet och slittålighet. En stor fördel med acetat är att plasten klarar både kyla och värme utan att mista formen och även att den ger en viktig komfort. Trots att Femina kan klassas som billiga glasögon så får man alltså en mycket fin kvalitet och hållbarhet samtidigt som man slipper problem med allergiska reaktioner då materialet är hypoallergent. Helt enkelt bara elegant och fördelaktig design för kvinnor.

Femina glasögonbågar av metall 

En metallbåge sitter stadigt och ser till att man får en slitstarkhet som gör dessa billiga glasögon otroligt prisvärda. Metallen är också ett förskönande inslag och något som leder till den lätthet som Femina damglasögon har blivit så kända för. Alla detaljer är framtagna för att erbjuda högsta kvalitet och en passform som passar olika ansiktsformer på ett alldeles utmärkts vis. Metallen erbjuder skönhet och bidrar till moderiktiga glasögon för kvinnor som kräver lite mer av sina accessoarer. Helt enkelt bara elegant och fördelaktig design för kvinnor.

Behandlingsalternativ för dina glas

Vi har den bästa behandling av glas på marknaden. Det finns två alternativ att välja bland.

1. Standard behandling 

Innehåller: Antireflex behandling, hårdhetsbehandling, vattenavstötande och UV skydd.

2. Extra behandling

Innehåller: Antireflex, UV och repskydd och även ett extraskydd mot repning som ger dina fönsterglasögon 2,5 gånger hårdare. Dessa glas är även antistatiska vilket gör glasen väldigt enkla att hålla rena.

3. Extra Blue behandling

Innehåller: ’Extra Blue ’ ytbehandling för alla som sitter vid skärmar som avger blått ljus så som exempelvis dataskärmar, tv, tv-spel, surfplattor, mobiler (alla digitala verktyg) osv. De är speciellt framtagna för att bland annat blockera det blåa ljuset som kan vara skadligt för dina ögon; antireflex, UV och repskydd och även ett extraskydd mot repning som ger dina fönsterglasögon 2,5 gånger hårdare. Dessa glas är även antistatiska vilket gör glasen väldigt enkla att hålla rena.

Vi erbjuder glas från ledande europeiska tillverkare såsom BBGR-Frankrike, EU och kan därför garantera högsta kvalité på våra glasögon och det mest slagtåliga materialet på marknaden. Läs mer om våra Glas & Tillval