profile

Hur ofta ska jag byta glasögon?

Hur ofta ska jag byta glasögon

Hur länge ska glasögonen hålla?

Det här är ju upp till dig. När du köper glasögon online så bör du alltid tänka på vilken kvalitet du väljer. Inte bara vad gäller dina glasögonbågar. För många så blir det aktuellt med nya glasögon för att glasen har repats. Om bågarna håller hög kvalitet är det sällan deras fel att det finns en önskan om nya brillor då glasen inte längre ger ett gott stöd.

Glasen står i fokus, så enkelt är det!

Eftersom ett par snygga glasögon med repade glas är rätt så omöjliga att använda så är det A och O att du betänker vilka glas du får i dina nya glasögon. Om du väljer en variant med hög kvalitet och beläggning som skyddar så kanske du kan använda samma glasögon varje dag i ett år och aldrig tänka på att det är dags för nya.

Dessutom kan det ju vara så att din syn förändras. Om du behöver ny styrka i glasen ska du inte vänta. Hos oss på Renoptik kan du ju byta glas i glasögon för att på så vis fortsätta med bågarna som du är så bekväm med.

Hur ofta köper folk nya glasögon?

Det här varierar en hel del. Men om vi tänker oss en helt vanlig användare som gillar fina glasögon men som inte känner att brillorna måste matcha varje plagg perfekt så är det ganska vanligt att köpa glasögon en gång per år.

Det kan ju vara så att du har två par och därmed så är det alltid ett av dessa som är aktuellt för förnyelse. Men unna dig själv att ha så många glasögon som du trivs med. Om du kan ha tio par skor så är det klart att du kan ha tio par glasögon!

Sedan är det inte så ovanligt att vilja testa nya innovationer som solglasögon med styrka eller glasögon som kan skifta i nyans för att ge dig perfekt stöd i olika ljus. Den här typen av glasögon kanske du inte köper så ofta. Men om du köpte nya vanliga glasögon förra året så kan det ju kännas som att det blir ofta då du köper solglasögon med styrka i år.

Byt så ofta som du har lust och råd med!

Det bästa tipset är att byta glasögon så ofta som du har lust och råd med. Om du känner för förnyelse är det klart att du bör göra något åt saken om du har budget för det. Då det finns billiga glasögon online som dessutom erbjuder hög kvalitet och god passform så behöver detta inte vara omöjligt ens för dig som har en stramare budget.

Tillbaka

Kommentar