profile

Glasögon kollektion Peak Performance

Peak Performance har sedan starten 1986 i Åre blivit ett företag med produkter att räkna med. Det som en gång startade i Åre som ett kompisprojekt med klädtillverkning i liten skala är i dag ett multinationellt företag.  Deras bågar för kvinnor och män är en perfekt kombination av mode, kvalité och funktion.

Funktion är ett av ledorden hos Peak Performance och det visar sig självklart även i deras glasögonbågar. Deras glasögonbågar kännetecknas av det typiskt skandinaviska stilrena. Deras dam och herr bågar säljs idag till ett 20-tal länder och har en ständigt växande kundkrets. Peak Performance tar ständigt fram nya bågar av hög kvalité vilket gör det enkelt att finna en modell just för dig.

Hos oss kan du köpa Peak Performance på nätet på ett enkelt sätt. Här hittar man både runda, ovala, större och mindre bågar. Du hittar modeller i både metall och plast. 

Helt enkelt billiga glasögon online utan att på något sätt göra avkall på kvalité och funktion. Hos oss kan du naturligtvis välja att låna hem bågar från oss så att du får prova i lugn och ro. Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig helt nöjda med sina val.

 Glas till dina Peak Performance bågar

Våra glas kommer från ledande tillverkare i Europa. Vi känner oss helt trygga med att vi levererar kvalitétsglas till ett bra pris och med de senaste optiska slipteknikerna.

Till dina Peak Performance bågar går det att få glas för alla typer av synfel och önskemål.

Enkelslipade, läsglasögon, för längre avstånd, bifokala, helt utan styrka, solglasögon med eller utan styrka och med färg och mörkhetsgrad utefter dina önskemål, färgskiftande (fotokromatiska) glas som skiftar till grått eller brunt av UV-strålar.

Vi har också terminalglasögon, arbetsglasögon eller speciella närprogressiva glasögon för dig som arbetar mycket vid datorn. Effektiva på 2-3 meters avstånd.

För dig som arbetar mycket vid datorn kan vi nu erbjuda ett speciellt framtaget glas som vi starkt rekommenderar. Neva Max Blue UV specialglas reducerar ögontrötthet och huvudvärk genom att blockera det ljus i skärmarmarna som våra ögon inte riktigt är gjorda för. Läs mer om Neva Max Blue UV här.

Vi har även marknadens bästa pris på progressiva glas. Både standard och glas med fri form som ger det största synfältet. Läs mer om våra progressiva glas här.

Behandlingsalternativ för dina glas

Vi har den bästa behandling av glas på marknaden. Det finns två alternativ att välja bland.

1. Standard behandling 

Innehåller: Antireflex behandling, hårdhetsbehandling, vattenavstötande och UV skydd.

2. Extra behandling

Innehåller: Antireflex, UV och repskydd och även ett extraskydd mot repning som ger dina fönsterglasögon 2,5 gånger hårdare. Dessa glas är även antistatiska vilket gör glasen väldigt enkla att hålla rena.

3. Extra Blue behandling

Innehåller: ’Extra Blue ’ ytbehandling för alla som sitter vid skärmar som avger blått ljus så som exempelvis dataskärmar, tv, tv-spel, surfplattor, mobiler (alla digitala verktyg) osv. De är speciellt framtagna för att bland annat blockera det blåa ljuset som kan vara skadligt för dina ögon; antireflex, UV och repskydd och även ett extraskydd mot repning som ger dina fönsterglasögon 2,5 gånger hårdare. Dessa glas är även antistatiska vilket gör glasen väldigt enkla att hålla rena.

Vi erbjuder glas från ledande europeiska tillverkare såsom BBGR-Frankrike, EU och kan därför garantera högsta kvalité på våra glasögon och det mest slagtåliga materialet på marknaden. Läs mer om våra Glas & Tillval